У понеділок 10 грудня, було звершене урочисте Богослужіння присвячене знаменню Божої Матері.

У понеділок 10 грудня, коли Православна Церква молитовно вшановує Божу Матір в Її образі «Знамення», в храмі Благовіщення Пресвятої Богородиці було звершене урочисте Богослужіння, присвячене чудесному знаменню Божої Матері для віруючих людей.
Особливою подією є День народження, яке святкує цього ж дня настоятель Благовіщенського храму протоієрей Євгеній Назаренко.
Помолитись на Літургії та привітати отця Євгенія прибув керуючий Кіровоградською єпархією Високопреосвященніший Іоасаф митрополит Кіровоградський і Новомиргородський.
По завершенню Богослужіння владика Іоасаф від імені всієї єпархії поздоровив отця Євгенія, відзначив його труди на пастирській ниві нашого краю і подарував наперсний хрест.
По завершенню урочистостей у храмі, віряни і духовенство на чолі з протоієреєм Євгенієм прибули на місце колишнього трьох-престольного храму в честь ікони Божої Матері «Знамення», що знаходиться на території Обласного тубдиспансеру.
Там, біля пам’ятного хреста разом з персоналом та бажаючими пацієнтами був відслужений молебень до Божої Матері, в якому особливою молитвою згадали всіх працюючих, та всіх, хто страждає від хвороби.
Також відбувся хресний хід навколо території лікарні, в минулому території Знам’янського храму.
По завершенню молитви, всі у хорошому настрої повернулися до Благовіщенського храму, де відбулася святкова трапеза, приурочена подіям цього дня.
 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *